Haberler

Yılmaz Vural'a tepki gösterip oyuna girmeyen Gomes konuştu: 4 aydır maaşımı alamıyorum

Güncelleme:

Fenerbahçe-Erzurumspor maçında Yılmaz Vural'ın bir türlü oyuna girmesi için ikna edemediği Ricardo Gomes'ten açıklama geldi. Gomes, "Hoca oyuna girerken bana seni seviyorum gibi şeyler söyledi, buna gerek yoktu. Sonra değişiklik istemiyorum dedi. Açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. 4 aydır maaş alamıyorum, FIFA'ya şikayet etmedim" dedi.

Fenerbahçe karşılaşmasında oyuna girmek için ikna edilemeyen Ricardo Gomes sessizliğini bozdu. Yılmaz Vural'ın açıklamalarını kabul etmeyen Gomes, mağdur olduğunu ifade etti.

YILMAZ VURAL'IN, "UEFA'YA ŞİKAYET ETMİŞLER" AÇIKLAMASI:

"Yabancıyı serbest bırakmak isteyen zihniyete sesleniyorum. Yabancı oyuncular, 2 ay parasını almasın hemen UEFA'ya gidiyorlar. Tabii ki haklarını almak istiyorlar ama buradaki şartları bilerek gelmeleri lazım. Dört tanesini kadroya almıyorum, hemen UEFA'ya şikayet etmişler. Ricardo Gomes oynamak istemedi, hafta içi antrenmanlarda iyiydi, sakat değildi."

İşte Gomes'in hesabından yaptığı duyuru:

"KABUL EDİLEBİLİR DURUM DEĞİL"

Maçın ikinci yarısında oyuna gireceğim bilgisi verildikten sonra oyuna girmek için hazırlıklara başladım. Sonra hoca geldi ve seni seviyorum gibi bir şeyler söyledi. Benim futbol oynamam için bana bunu söylemene gerek yok.

Her oyuncu gibi oynamak istiyordum ve sonra gelip akabinde değişiklik düşünmüyorum ihtiyaç yok dedi. Sonrasında ben de hazırlanmayı bıraktım. Oyuna girmek istemediğim yönünde yapılan açıklamanın gerçeği yansıtmadığını takım arkadaşlarım da doğrulayacaktır.

Dünyada pandemiden dolayı tüm futbol ekonomisi sekteye uğramışken benim bu durumu göz ardı ederek parayı sorun ediyormuşum gibi lanse edilmem benim açımdan kabul edilebilir bir durum değil ve Erzurumspor'a geldiğim günden beri maddi konular önceliğim olmadı. 4 aydır maaşımı alamıyorum ve kulübü FIFA'ya şikayet etmedim.

Yılmaz Vural'ın oyuna alamadığı Gomes konuştu: 4 aydır maaş alamıyorum, yapılan açıklamalar gerçek değil

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Haberler

500

Yorumlar (2)

tarafsızgörüş:

Ulen Acun daha yeni kampanya yapıp bunlara para topladı. Bu kulüp yöneticileri var ya. Kardeşim ödeyebileceğiniz ücrette anlaşma sözleşme imzalayın. Eskişehirspor da da H.Ünal ile biri daha vardı ikisi de kulübü batırdı

32
0
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

yazık günah kulübü bu hale getirenlere batırdınız lan güzelim kulübü allahın gazabı kul hakkını yiyenlerde olsun

22
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title