Haberler

    Yıldızlarından Yoksun Liverpool 3 Puanı Son Dakikada Kaptı

    Yoğun fikstürün etkisiyle önemli hücum silahlarından yoksun şekilde Burnley deplasmanına çıkan Liverpool, rakibini duraklama dakikalarında bulduğu golle yıktı.

    Premier League'in 22. haftasında Burnley'yi deplasmanda 2-1 mağlup eden Liverpool, önemli bir 3 puanın sahibi oldu.

    Boxing Day'in yoğunluğu sebebiyle hücum hattının önemli oyuncularıveSalah'ın kadroda yer almadığı Liverpool'dada maça yedek kulübesinde başladı. İlk yarıda iki takım da hücumda etkisiz bir performans ortaya koydu ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

    Benzer bir seyirde başlayan ikinci yarıda skor tabelasını değiştiren isim, 61. dakikada kaydettiği muhteşem golle Sadiooldu. Sezon içinde yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulamayan Senegalli futbolcu, ligdeki 5. golünü Burnley filelerine göndermiş oldu.

    Yediği golün ardından Liverpool kalesine daha güçlü şekilde yüklenen ev sahibi Burnley, eşitlik sayısını 87. dakikada Johann Gudmundsson ile buldu. İzlandalı oyuncu bu sezon ligde ilk kez gol sevinci yaşadı.

    Kalan az sürede iki takım da skora razı bir görüntü sergilese de, 90+3'te Liverpool'un kazandığı serbest vuruşta 'in indirdiği topu Ragnar Klavan'ın tamamlamasıyla konuk ekip maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı. Geçtiğimiz sezonun başında 'dan transfer edilen ve performansıyla eleştirilen Estonyalı stoper, Premier League kariyerinde kaydettiği ilk golle takımına galibiyeti getirmeyi başardı.

    Üst üste üçüncü maçını kazanan Liverpool puanını 44'e yükseltirken, galibiyet hasreti 5 maça çıkan Burnley ise 34 puanda kaldı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Philippe Coutinho Mohamed Salah Liverpool Spor Haberler Son Dakika

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title