Haberler

Yıldız futbolcudan Trump'a ağır sözler! "O manyağı Beyaz Saray'dan çıkarmalı"

Güncelleme:

Amerika Kadın Milli Takımı'nın yıldızı Megan Rapinoe, Amerika başkanlık seçimi için oyunun rengini belli eti. Rapinoe, oyunun demokratlardan yana olduğunu söyledi ve ekledi: "En önemli şey o manyağı (Donald Trump) Beyaz Saray'dan çıkarmak"

ABD Kadın Futbol Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra Ballon d'Or'un da sahibi olan yıldız futbolcu Megan Rapinoe, Amerika'nın en ünlü spor dergilerinden Sports Illustrated tarafından da yılın sporcusu seçildi.

Derginin 66 yıllık tarihinde dördüncü, son 20 yılında ise ikinci kez yılın sporcusu seçilen kadın olan Rapinoe, ödül töreni esnasında ABD Başkanı Donald Trump'ı hedef aldı.

"O MANYAĞI BEYAZ SARAY'DAN İNDİRMELİYİZ"

Trump hakkında sert sözler sarf eden Megan Rapinoe, "Başarımın anahtarı, yalnızca iktidara karşı doğruyu söylemek değil. Aynı zamanda gerçeğin gücüne tanıklık etmek de başarımda önemli yer tutuyor ancak şu an en önemli şey, o manyağı Beyaz Saray'dan indirmek" ifadelerini kullandı.

Rapinoe, 2020 yılında yapılacak seçimlerde Trump'ın rakibini destekleyeceğini açıkça ifade ederken "Davet ediyorum, teşvik ediyorum, ısrar ediyorum ve talep ediyorum. Bunun için elinizden tutacağım ve söylemeniz gereken her şeyde size gereken desteği vereceğim. Bir şeylerin sadece daha iyi olabileceğine değil, birlikteyken daha iyi olabileceğine inanıyorum. Birlikteyken çok daha iyiyiz" şeklinde konuştu.

DÜNYA KUPASI'DAN BU YANA HEDEFİ TRUMP

Dünya Kupası esnasında yaptığı açıklamada, şampiyon olmaları halinde Beyaz Saray'a gitmeyeceğini ve davet edilmelerinin bile şüpheli olduğunu söylemiş, Trump da Beyaz Saray'a çağırmayacağını açıklamıştı. Bunun sonrasında çeyrek finalde kaydettiği gol sonrası yaptığı sevinç'le Trump'a göndermede bulunmuştu.

Sosyal konulardaki faaliyetleriyle bilinen Megan Rapinoe, 2016'da polis şiddetini protesto etmek için milli marş sırasında dizinin üstünde yerde duran eski beyzbol oyuncusu Colin Kaepernick'e destek vermişti. Dergiye de göndermede bulunan başarılı futbolcu, ırkçı ve cinsiyet ayrımcılığına son verilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Donald Trump Beyaz Saray Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

MSDS:

Özgürlükler ülkesi Amerikanın, Özgürlük anlayışı . . ))

7
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

BASKANA MANYAK DEDIGI HALDE hiçbi sıkıntı olmuoyr burda beledıye baskanını soylersen senı içeri atarlarrr

4
2
yanıtYanıtla
alonegreywolf:

Bunları konuşturan arkalarında ki güç.

0
0
yanıtYanıtla
.:

Sen kimsin sana kim yıldız diyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title