Haberler

Yıldız Futbolcu Sergio Aguero Kaza Yapınca Sevgilisi Anında Terk Etti

Güncelleme:

Manchester City'nin yıldız futbolcusu Sergio Aguero, trafik kazası geçirince uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi onu terk etti.

Manchester City'nin yıldızı Sergio Aguero, Amsterdam'da geçirdiği trafik kazasının ardından uzun zamandır birlikte olduğu Karina Tejeda tarafından terk edildi.

AYRILIĞIN ASIL SEBEBİ ALDATMA

Geçirdiği trafik kazasında kaburga kemiği kırılan 29 yaşındaki Manchester City oyuncusu Aguero'nun 31 yaşındaki sevgilisi Karina Tejeda, Aguero'dan ayrıldığını açıkladı. İlk söylentilere göre ayrılığın sebebi, Aguero'nun bir milli maç için Arjantin'e döndüğü sırada Arjantinli modellerle dolu bir partiye sevgilisinin haberi olmadan katılmasıydı. Arjantin'in "küçük prensesi" olarak da bilinen Karina Tejeda ile Sergio Aguero'nun ilişkisi dört yıl önce başlamıştı.


AYRILIK KAZADAN HEMEN SONRA OLDU

Aguero ise kendini affettirmek için sevgilisinin Instagram'da paylaştığı cesur pozların hepsini beğenerek kendini affettirmeye çalışıyor. Bu ayrılığın ve Aguero'nun barışma çabalarının ise Amsterdam'daki kazadan yalnızca iki gün sonra yaşandığı öğrenildi.

"KAZADAN HABERİM YOKTU"

Karina'nın tüm bunlar yaşanırken araba kazasından haberi olmadığı öğrenildi. Arjantin'de bir televizyon kanalında kendisine kazayla ilgili soru sorulunca şaşırıp kalan Karina, durumu o an öğrendiğini söyledi: "Gerçekten mi? Bilmiyordum. Peki..."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergio Aguero Amsterdam Arjantin Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title