Haberler

"Görmüyorum" Diye Feryat Eden Suriyeli Çocuk, Gaziantep'teki Hastanede Tedavi Edildi

Güncelleme:

Suriye'de elleri ve gözlerinden yaralanan küçük çocuk, "Gözlerim.., Kör oldum, Allah'ım" diye feryat etmiş tüm dünyayı ağlatmıştı. Küçük çocuğa kayıtsız kalamayan yetkililer, çocuğu Gaziantep hastanesinde tedavi etti.

Suriye'de hava saldırısında yaralandıktan sonra "Gözlerim.., Kör oldum, Allah'ım" diyerek ağlayan çocuk, Gaziantep'te tedavi edildi. Feryadı ile dünyayı ağlatan küçük savaşzede artık görebiliyor. Küçük çocuğun babası bir video ile Türkiye'ye teşekkür ederek "Çocuğumun durumu iyiye gidiyor. Artık görebiliyor" dedi.

BABASININ SAKİNLEŞTİREMEDİĞİ ÇOCUK GÜNDEM OLMUŞTU

Suriye'de ellerinden ve yüzünden yaralanan çocuk, ameliyattan sonra gözleri sargılı olunca görmediğini zannedip feryat etmiş babası sakinleştirememişti.

GAZİANTEP'TE TEDAVİ EDİLDİĞİ DUYURULDU

Türkiye'ye getirilen çocuk, Gaziantep'te hastanede tedavi edildikten sonra gözleri görmeye başladı.

'Görmüyorum' Diye Feryat Eden Suriyeli Çocuk, Gaziantep'teki Hastanede Tedavi Edildi

Suriyeli baba, bir video ile tedavi edilen çocuğunun iyileştiğini söyleyerek "Çocuğumun durumu iyiye gidiyor. Artık görebiliyor" diye Türkiye'ye teşekkür etti.

Yetkililer Gözlerini Kaybeden Suriyeli Çocuğun Feryadına Sessiz Kalmadı

SAVAŞIN EN BÜYÜK MAĞDURU ÇOCUKLAR OLDU

Birleşmiş Milletler, Suriye'de sekizinci yılına yaklaşan savaşta çocukların hiç olmadığı kadar yüksek risk altında olduğunu açıkladı. BM Çocuklara Yardım Fonu'nun (UNICEF) raporuna göre Suriye savaşında 2017'de önceki yıllara kıyasla iki kat fazla çocuk hayatını kaybetti.

'Görmüyorum' Diye Feryat Eden Suriyeli Çocuk, Gaziantep'teki Hastanede Tedavi Edildi

SADECE DOĞU GUTA'DA 200'DEN FAZLA ÇOCUK ÖLDÜ

Doğu Guta'da Şubat ayında 200'den fazla çocuk bombardımanlar nedeniyle hayatını kaybetti. Gözlemevi çocukların toplam sivil ölümlerinin yaklaşık beşte birini oluşturduğunu bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

karaca12:

Allah Razı Olsun Kimler Yardım Ettiyse . . Elhamdulillah Yarabbi Çok Büyüksün

13
0
yanıtYanıtla
Yunus:

Allaha sukurler olsun dun den beri bu yavru aklimdan cikmiyordu yemek bile bogazimdan gecmedi. simdi gordum sanki yeniden dunya, ya geldim . Allah o cocuga yardim edenleri kimseye muhtac etmesin

10
0
yanıtYanıtla
ALİ:

SURİYE''DE SAVAŞIN ÇIKMASINA SEBEP OLANLARA, EDAT, İŞİD, ELKAİDE. . . . YE DESTEK VERENE, ESAT VE BU ÖRGÜTLERE SİLAH VERENLERE LANET OLSUN.

9
0
yanıtYanıtla
Rıdvan çelik:

Bu devlete kurban oluruz yaşasın devletimiz

6
1
yanıtYanıtla
hakikat:

biz insanlığımızı kaybettik galiba bazı yorumlar ne kadar insafsız ve ahlaksız islam dinine göre çocuklar günahsızdır onların ahı arşı titretir nasıl olurda bir insana ihtimal üzerinden giderek suçlama yapar bazı insanlar velev ki öyle olsa bile o suçu işleyene kadar günahsız ve masumdur büyüyüp terörist olma ihtimalinden yola çıkarak vicdanını da kaybetmiş bazıları belki de büyüyüp ALLAH'' ın sevgili kullarından olacak bu yorumları yapanlar merak etmeyin ALLAH sizin içinizde dışınızı da bilir

5
1
yanıtYanıtla
dtan:

şimdilik sanki çok az görüyor ama iyice açılır gözü inşallah. akp ne yaptının aslında en güzel cevabı sağlık. ha ilaç falan sırası değil bekleriz bir şekilde. peki engelli ve yaşlılara bakıcı ücreti vermesine ne diyeceksiniz. . Sırf bundan dolayı yaşlı ve engellilerimiz ortalıkta dolanmıyor. parası için de olsa çocukları bakıyor veya baktırıyor. Allahım çocuklarımızı ağrıtıp incitmesin.

6
0
yanıtYanıtla
SASA:

şunlara bağ yaaa:D:D:D: dua melekleri gibiler bugun kaç karıkızı gözünüzlen taciz ettiniz bakalım???

1
5
yanıtYanıtla
hia:

rabbim sen gibi cahillerden bizi korusun sasa mısın nesin kendi pisliğini başkasına atma kör cahil senin gibiler yüzünden bu hale geldik

yanıt0
yanıt0
Enes:

Şu yorumları gördumya insanlık ölmemiş hepinize kurban olurum ben ülkemin güzel insanları

5
0
yanıtYanıtla
Halil şahin:

Allah kimseyi devletsiz bırakmasın. Allah yardımcı olanlardan razı olsun

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title