Haberler

Yeşilyurt Belediyesinde Hizmet İçi Eğitimi Devam Ediyor

Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Birim Müdürleri ve personellere yönelik 5393 Sayılı Belediye Kanunu ile 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu hakkında Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlendi.

Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Birim Müdürleri ve personellere yönelik 5393 Sayılı Belediye Kanunu ile 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu hakkında Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlendi.

Yeşilyurt Belediyesi Medeniyet ve Sanat Araştırmalar Merkezinde gerçekleşen eğitim programında sunum yapan İnönü Üniversitesi Battalgazi MYO Öğretim Üyesi Cumali Aydoğan, Büyükşehir ve Belediye kanunlarındaki yenilenen mevzuatlar, kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu hakkında bilgiler paylaştı. Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, bu tür hizmet içi eğitim seminerlerini kurumsal kimlik anlayışına olumlu katkı yapması, kurumun ve vatandaşların haklarının daha iyi korunabilmesi amacıyla düzenlediklerini, seminerde edinilecek bilgilerin ilgili kanunların daha iyi kavranmasına önemli katkılar sağlayacağını belirtti. 5393 ve 5216 sayılı kanunların belediyelerin kuruluş ve işleyişini belirleyen temel kanunlar olduğunu dile getiren Başkan Yardımcısı Güner, "Hemşehrilerimize yüksek standartlarda hizmet sunarken önemli görevler üstlenen personelimizin bilgili olmasına önem veriyoruz. Personelimizin günün koşullarına uygun olarak yetiştirilmesini sağlamak, görevlerinin gerektirdiği mesleki bilgi ile iletişim becerilerini kazanmalarını yardımcı olmak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu nedenle her bir belediye personelinin bu kanunları çok iyi bilmesi gerekiyor. Verimli ve nitelikli hizmetlerimizin temelinde işini iyi yapan eğitimli personeller bulunmaktadır. Personelin görevlerini yaparken daha bilinçli, etkin ve mevzuata uygun hareket edebilmeleri için bu tür eğitim programlarına ağırlık veriyoruz. Belediye personelimizin yasal mevzuata hakim ve görevlerinin bilincinde olması iş yükümüzün hafiflemesine neden oluyor. Alanlarında deneyimli ve tecrübeli uzman isimler tarafından verilen eğitim seminerleri gerek biz yöneticiler gerekse de personelimizin daha güzel hizmetler sunmamız noktasında ciddi faydalar sağlamaktadır" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Güner Battalgazi Yeşilyurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title