Haberler

Yeşilova Yeni Eğitim Yuvasına Kavuşuyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Adayı Fikri Işık, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile birlikte Yeşilova Mahallesini ziyaret etti.

Vatandaşlarla ve Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural ile sohbet eden Milletvekili Işık, "Yeşilova Mahallemizi sık sık ziyaret ediyoruz ve buradaki eksiklileri gidermeye çalışıyoruz burada okul sıkıntısı olduğunu ve eğitiminde hükümet olarak çok önem veriyoruz. Bunun için burada ki muhtarımıza ve vatandaşlarımıza 10 Haziranda ihaleye çıkacak okulumuzun müjdesini vermek istiyorum. Bir aksilik olmaz ise Temmuz ayı sonuna doğru temelini de atmış oluruz ve bir daha ki eğitim ve öğretim yılında Yeşilova mahallemiz yeni bir eğitim yuvasına kavuşmuş olur" dedi.

Cephanelik Sağlık ve Kültür Merkezi Olacak

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ayrıca, seçim beyannamelerini hatırlatarak Cephanelik alanına 800 yataklı çok modern ileri sağlık kompleksi yapılmasının planlandığını belirterek, "Bu binalarımız tamamlandığı zaman Yelişova Cephanelik bir sağlık ve kültür merkezi olacak. Kocaeli' nin her yerine AK Parti olarak ayrı bir güzellik katmaya çalışıyoruz. Artık Türkiye 15 gün sonrasını göremeyen bir ülke değil. Türkiye artık 20 – 30 milyon dolarlık projeler üretmeye başlamıştır. Ekonomimiz artık iyiye gitmektedir. İnşallah 2023' de Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye ekonomisi güçlü 10 ülkeden biri olacaktır. Bu istikrarın sürmesi için de sizlerin desteklerinizi bekliyoruz dedi.

Yeşilova'ya PTT Şubesi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, "Kocaeli'yi il başkanlığı ve milletvekili olduğum zaman zarfında her yerine ulaşmaya çalıştım. Gerek muhtarlarımız vasıtasıyla gerekse sizlerin aracılığıyla sorunlarınıza çare olmaya çalıştım. Yeşilova Mahallemizin PTT şubesi ile ilgili sıkıntıların çözümü noktasında PTT Baş yetkilileriyle görüştüm ve Muhtarımızın göstereceği bir yere kısa zamanda PTT şubesi hizmete açılacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title