Haberler

Yenimahalle'de Kimsesiz Çocuklara Ders Zili Çaldı

Yenimahalle Belediyesi, bu kez Çocuk Esirgeme Kurumu Sevgi Evlerinde yetiştirilen 6-18 yaş arası 70 çocuğa yüzme dersi vererek bir ilke imza attı.

Yenimahalle Belediyesi, bu kez Çocuk Esirgeme Kurumu Sevgi Evlerinde yetiştirilen 6-18 yaş arası 70 çocuğa yüzme dersi vererek bir ilke imza attı.

Turgut Özakman ve Sabancı yüzme havuzunda Haziran ayına kadar devam edecek olan yüzme derslerine ilk kez katılan çocukları, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın eşi Azize Yaşar da yalnız bırakmadı. Çocuklara havuz malzemeleri ve oyuncak hediye edilirken, mayolarını giyip bonelerini takan çocuklar, ilk olarak yüzme antrenörleri ile ısınma çalışması yaptı. Çalışmaları izleyerek çocuklarla tek tek ilgilenen Azize Yaşar ise, "Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Bize emanet. Onlar için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.

"ARANIZDAN ÇOK BAŞARILI YÜZÜCÜLER ÇIKACAK"

Çocuklarla konuşarak yüzme eğitiminde başarılı olmalarını isteyen Azize Yaşar, "Derslerinize çalışın. Öğretmenlerinizin dediklerini uygulayın. Başarılı olun. Ben sizin her konuda kendinizi yetiştirmenizi ve iyi yerlere gelmenizi istiyorum. Ben inanıyorum ki aranızdan çok başarılı yüzücüler çıkacak. Bu bize gurur verir. Sizlerin hep yanında olacağım" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Turgut Özakman Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title