Haberler

Vali Aksoy DTSO'yu Ziyaret Etti

Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Meclis Başkanı Celalettin Birtane, Yönetim Başkanı Ahmet Sayar ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Aksoy ile kentin ekonomik sorunları ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kentin öncelikleri arasında yer alan Havaalanı, Lojistik köyü, Tekstil Kent gibi projelerin bir an önce hayata geçirilmesi adına, kurum olarak ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Sayar, kent dinamiklerinin kollektif ve özverili çalışmalarıyla altyapı anlamında eksiklerin kısa zaman içerisinde tamamlanacağına inandıklarını söyledi. Sayar ziyaretinden dolayı Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'a teşekkürlerini ileterek gerçekleşmesi planlanan projelerde başta Valilik, Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarla da ortaklaşa çalışma yürütmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret sonrasında Vali Aksoy'a Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nın 130. hizmet yılını temsil eden plaket hediye edildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Hüseyin Aksoy Ahmet Sayar Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title