Haberler

Trabzonspor, Antalyaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Güncelleme:

Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'a 4-1 yenilen Trabzonspor,  hafta sonu deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Teknik Sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana izinli Onur Recep Kıvrak ve Emre Güral katılmadı. Sakatlıkları bulunan Bosingwa, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan ve Özer Hurmacı ise salonda çalıştı. Bu futbolcuların yanı sıra izinsiz kentten ayrılan Malouda da çalışmada yer almadı.

Bosingwa, Aykut Demir ve Yusuf Erdoğan'ın hafif sakatlıklarının bulunduğu bildirilirken, Galatasaray maçında tekrar sakatlanan Özer Hurmacı'nın da durumunun ciddi olmadığı ve maça yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi. Kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan kaptan Onur'un da sezon başına kadar izinli olduğu öğrenildi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada gruplar halinde çift kale maç yaptılar. Maçta futbolcuların hırslı olduğu dikkati çekti. Bir pozisyonun ardından Rumen oyuncu Bourceanu ile Şahin Aygüneş arsında kısa süreli tartışma yaşandı.

Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, antrenman öncesinde futbolcularla saha ortasında 15 dakika süren toplantı yaptı.

Galatasaray maçında yaptıkları hatalar nedeniyle oyuncularını uyaran Mandıralı, "Her şeye rağmen önümüze bakmalıyız. Hala UEFA Avrupa Ligi'ne Play-off'tan katılma şansımız var. Antalyaspor maçını kazanmalıyız. Oraya kazanmaya gideceğiz. Rakiplerimizin ne yapacağını düşünmeden maçımızı kazanmalıyız. Burada kararları ben alırım. Aranızda hocalarınıza karşı tavır alanlar var. Benim kimseye karşı art niyetim yok. Formayı hak edene, mücadele edene veririm" ifadelerini kullandı. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Medical Park Antalyaspor Hami Mandıralı Galatasaray Trabzonspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title