Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi, ilk olağan toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi, ilk olağan toplantısı yapıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığı'nda, ilçe belediye başkanlarının katılımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan Albayrak, yerel seçimler sonucunda kazanan belediyelere çalışmalarında başarılar diledi.

Tekirdağ'ın bütün ilçelerine hizmet  edileceğini belirten Albayrak, "Bu hizmetleri hep beraber yapacağız. Hepimiz, Tekirdağ'a hizmet için birlik olacağız. Bu fırsat Tekirdağ için tarihi fırsattır. Herkes birlik içinde Tekirdağ'a hizmet edecek. Büyükşehir Belediyesi hiçbir partinin rant kapısı değildir. Burası sadece hizmet kapısıdır" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından, encümen üyelikleri ve ihtisas seçimleri yapıldı. Oylama sonucunda, Meclis Başkanvekilliğine Münür Karaevli, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Ahmet Sarıkurt, Çevre ve Sağlık Komisyonuna Cihan Gaygusuzoğlu, Trakyakent Belediyeler Birliğine Bülent Erez seçildi.

-Tekirdağ'da trafik denetimleri

Tekirdağ'da yapılan trafik denetimlerinde, 176 sürücüye ceza yazıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ'da yapılan trafik kontrollerinde, 176 araç sürücüsüne eksik belge ve kural ihlali nedeniyle 41 bin 515 lira ceza verildiği belirtildi.

Kontrollerde 12 aracın trafikten men edildiği bildirildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title