Haberler

Tayini Çıkan Vali Kalkan İçin Veda Yemeği

Kalkan: "Bir valinin temel görevi kenti huzur ve güven içerisinde idare etmektir. Uyum sağlamaktır. Bu uyumu da sağladığımızı düşünüyorum"

Son Valiler Kararnamesi ile Hakkari'ye atanan Artvin Valisi Necmettin Kalkan için veda yemeği düzenlendi.

DSİ 26. Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen yemeğe, AK Parti Artvin Milletvekilli İsrafil Kışla, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Garnizon Komutanı Vekili Yarbay Gökhan Şahin, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Vali Yardımcıları Mehmet Ali Öztürk, Yılmaz Kurt ve Vali Yardımcısı Vekili Mutlu Almalı, Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Temiz, kaymakamlar, belediye başkanları, hakim ve savcılar, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehit ve gazi yakınları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Yemekte, Vali Kalkan'ın iki yıllık görev süresince yaptığı çalışmaların yer aldığı fotoğraflarlar, slayt eşliğinde gösterildi.

Kalkan, görev yaptığı süre içerisinde temel hedefinin Artvinlinin yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bizler kamunun bize sağladığı kaynakları ve imkanları yerel ölçekte de en iyi şekilde değerlendirmek ve hizmete dönüştürmekle görevli kişileriz. Bu bizim temel vazifemiz. Bir şeyi memnuniyetle ifade etmek istiyorum ki çok şanslı valilerden biriyim. Özellikle İsrafil Kışla beyefendinin Ankara'da yapmış olduğu çalışmalarla, bu ile sağladıkları ödeneklerle İl Özel İdaresi olarak, diğer kamu kurum ve kuruluşları olarak sanıyorum yerinde değerlendirdik. Böylece Artvin'e katma değer sağlamaya çalıştık. Bir valinin temel görevi kenti huzur ve güven içerisinde idare etmektir. Uyum sağlamaktır. Bu uyumu da sağladığımızı düşünüyorum. Bunda Sayın Milletvekillerimizin ve Belediye Başkanımızın çok ciddi çabaları var. Kendilerine bu vesile ile teşekkür ediyorum."

Milletvekili Kışla ise her bürokratın, her siyasetçinin gerçekleştirdiği görevleri bir gün bırakacağını ifade ederek, "Önemli olan şey bulunduğumuz görevi gerçekten yüz akıyla teslim edebilmemizdir. Bu bakımdan Sayın Valimiz iki yıl içerisinde Artvin adına güzel şeyler yaptı. İnanıyorum ki Artvin halkı kendisini hayırla yad edecek. Zor bir bölgeye gidiyor. Ben gitmiş olduğu görevde, Hakkari Valiliğinde güzel işler yapmasını ve başarılı olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Milletvekili Bayraktutan da Vali Kalkan'a hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, "Ben sayın valimize, eşi ve çocuklarıyla hem özel hayatında hem de mesleki kariyerinde başarılar, mutluluklar diliyorum. Artvinliler dostlarını yüreklerine yazarlar. Sizler de Artvinlilerin yüreklerine yazdığı valilerden biri olarak kalacaksınız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Özgün, Belediye Başkanlığı yaptığı süre içerisinde 6 valiyle çalıştığını belirterek, "Birçok mesai arkadaşım valilerimiz ve müdürlerimiz Artvin'e hizmet ettiler. Her valimden de bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Sevgili valimden de idarecilik anlamında, devlet adamlığı ciddiyetini öğrendim. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title