Haberler

Sualtı Sporları

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sualtı fotoğrafçılığı branşını kurdu Kulüp, Türkiye'nin bu alandaki en önemli isimlerinden olan Bülent Şelli'yi kadrosuna kattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sualtı fotoğrafçılığı branşını kurdu. Kulüp, Türkiye'nin bu alandaki en önemli isimlerinden olan Bülent Şelli'yi kadrosuna kattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de en çok branşa sahip spor kulüpleri arasında yer alan belediyenin Gençlik ve Spor Kulübü, sualtı fotoğrafçılığı branşına, üst üste kazandığı başarılarla adını duyuran Bülent Şelli'yi kattı.

Sporu sanatla buluşturan Şelli'nin 20. Yaşayan Marmara Su Altı Görüntüleme Yarışması'nın "Balık" kategorisinde birinci, 16. Altın Palet Su Altı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası'nın "Balık" kategorisinde ise üçüncü olduğu belirtildi.

İlk kişisel sualtı fotoğraf sergisini 17 Nisan 2013'te İzmir Sanat Galerisi'nde açan Şelli, sualtı fotoğrafçılığının kendisi için büyük bir tutku olduğunu dile getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyespor'a sualtı fotoğrafçılığına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Şelli, "Su altında fotoğraf çekmek göründüğü kadar zor değil. Büyük keyif veren bir sporla uğraşmak, insanı başka bir dünyaya sürüklüyor. Bu işe ilgi duyan herkese yardımcı olmaya hazırız" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title