Haberler

Sinop: Sinoplu Öğrencilerin Sinema Keyfi

- Avrupa Birliği (AB) ve Uluslararası Çalışma Örgütü (Ilo) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Tarafından Ortaklaşa Yürütülen "Türkiye'de Çocuk İşçiliğinin En Kötü Biçimlerinin Ortadan Kaldırılması Projesi" Kapsamında Sinop'ta Oluşturulan İl Proje Koordinasyon Ofisi Tarafından Öğrenciler Sinemaya Götürüldü.

- Avrupa Birliği (AB) ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen "Türkiye'de Çocuk İşçiliğinin En Kötü Biçimlerinin Ortadan Kaldırılması Projesi" kapsamında Sinop'ta oluşturulan İl Proje Koordinasyon Ofisi tarafından öğrenciler sinemaya götürüldü.

Etkinliğe katılan yaklaşık 40 öğrenci, uzun süre çizgi film izleme fırsatı buldu. Etkinlik hakkında bilgi veren Proje İl Koordinatörü Mehmet Zenci, bu tür organizasyonların sürdürüleceğini söyledi. Zenci, "Faaliyetlerimizden biri olan sinema günleri çerçevesinde Sosyal Destek Merkezi'ne kayıtlı çocuklarımıza Sinop merkezde bulunan sinemamızın duyarlılığı ve katkıları ile ücretsiz film gösterimi yapıldı. Merkeze uzak olan köylerde oturan çocuklarımız ile Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonu'nda yatılı olarak kalan çocuklarımız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden temin ettiğimiz araçla taşındı. Katkılarından ve duyarlılığından dolayı Sinop Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Deniz Sineması'na teşekkür ediyoruz" dedi.

(SÖ-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title