Haberler

Şehit Polis Eskişehir'de Toprağa Verildi

Van'da Şehit Olan Polis Memuru, Eskişehir'in Günyüzü İlçesinde Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Van'da polis otomobilinin şarampole yuvarlanması sonucu şehit olan polis memuru, Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gürpınar ilçesinde geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren 10 yıllık polis memuru İsa Çevik'in (35) cenazesi, Van'daki törenin ardından uçakla Ankara'ya, oradan da karayoluyla memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesine bağlı Gümüşkonak beldesine getirildi.

Evli ve bir çocuk babası Çevik'in Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze namazı öncesi Fevzi Çakmak Mahallesi Lale Sokağı'nda ailesinin yaşadığı eve götürüldü. Bu esnada şehit polis memurunun babası Ahmet, annesi Ayşe, eşi Buket Çevik ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren acılı eş Buket Çevik'e, sokakta hazır bekleyen 112 Acil Servis ekibi müdahale etti.

Daha sonra polislerin ve vatandaşların omuzlarında Musalla Meydanı'na getirilen polis memurunun cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gümüşkonak Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene Eskişehir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Özefe, Günyüzü Kaymakamı Burak Atilla Tavas, Sivrihisar Kaymakamı Hüseyin Çakırtaş, Günyüzü Belediye Başkanı Mehmet Remzi Arayıt, Sivrihisar Belediye Başkanı Vedat Oygur, Günyüzü İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Yardım, Sivrihisar İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yüce, Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Fatih Umutlu, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Van-Hakkari kara yolunun 20. kilometresindeki Gürpınar Polis Kontrol Noktasında görevli polis memuru İsa Çevik (35), gece saatlerinde İlçe Emniyet Amirliğine ait 65 A 0407 plakalı otomobil ile ilçe merkezine gittiği esnada, fırtına nedeniyle yola sürüklenen ot balyalarına çarpmış, aracın şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybetmişti.

(SİN-CY-SO) - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

title