Haberler

Sarıgöl'de Kursiyerlere Madalyaları Verildi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde "Okullar Hayat Bulsun’’ projesi kasamında Sarıgöl Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından voleybol ve masa tenisi kursiyerleri arasında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere törenle madalyaları verildi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde "Okullar Hayat Bulsun" projesi kasamında Sarıgöl Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından voleybol ve masa tenisi kursiyerleri arasında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere törenle madalyaları verildi.

Sarıgöl İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından "Okullar Hayat Bulsun" projesi çerçevesinde açılan voleybol ve masa tenisi kursları 7 ay sonunda tamamlandı. Voleybol ve masa tenisi dallarında açılan kurslara katılan kursiyerler arasında teşvik amaçlı düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrenciler için Sarıgöl İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü'nde madalya töreni düzenlendi. Kursiyerler madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Muratoğlu ve Sarıgöl İlçe Halk Eğitim Müdürü Süleyman Yalçın'ın elinden aldı. Madalya dağıtım töreninde bir konuşma yapan Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Muratoğlu, "Öğrencilerimizin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri ve sporcunun güzel ahlaklarını almaları bakımından çok güzel bir olay."dedi. Sarıgöl Halk Eğitim Müdürü Süleyman Yalçın ise "Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında voleybol dalında 30, masa tenisi kursuna 32 öğrencimiz katıldı. Kursiyerler arasında turnuva yaptık. Derece alanlara madalyalarını verdik. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz."diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title