Haberler

Samsun'da Kadın Doktorun Öldürülmesi

Samsun Valisi İbrahim Şahin, çalıştığı hastanede uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir'in ailesini ziyaret etti.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, çalıştığı hastanede uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir'in ailesini ziyaret etti.

Vali Şahin, Dağdemir'in Canik ilçesi Hasköy Mahallesi'ndeki evine giderek ailesine başsağlığı diledi.

Aynur Dağdemir'in eşi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayhan Dağdemir ile evinin bulunduğu sitenin toplantı salonunda görüşen Vali Şahin, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Vali Şahin, telefonla aradığı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı da Ayhan Dağdemir ile görüştürdü. Bakan Kılıç da Dağdemir'e başsağlığı dileklerini illetti.

Eve gelen Op. Dr. Dağdemir'in arkadaşları, eşi Ayhan Dağdemir ile kızı Başak Dağdemir'i teselli etmeye çalıştı.

Dağdemir çiftinin ikiz kızlarından Başak'ın Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuduğu, Tuğçe'nin ise İstanbul'daki bir üniversitede hukuk öğrenimi gördüğü, olayı haber almasının ardından Tuğçe'nin de Samsun'a gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

Ulugazi Mahallesi'ndeki özel bir hastaneye boşandığı eşi Şeyda A. ile konuşmak amacıyla giden Yusuf Demirtaş (38), araya giren kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir'i (49) bıçaklayarak öldürmüş, daha sonra binanın beşinci katına çıkarak pencereden atlamıştı. Demirtaş da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İbrahim Şahin Samsun Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title