Haberler

Porsuk Balıkçıları Yerini Aldı

Bahar ayı ile birlikte kendini hissettiren hava sıcaklığıyla birlikte dinlenmek için parkları tercih eden bazı vatandaşlar, oltalarını alıp Porsuk Çayı’nda balık tutmanın keyfini yaşadı.

Bahar ayı ile birlikte kendini hissettiren hava sıcaklığıyla birlikte dinlenmek için parkları tercih eden bazı vatandaşlar, oltalarını alıp Porsuk Çayı'nda balık tutmanın keyfini yaşadı.

Hava sıcaklığının artış gösterdiği, doğanın uyanmaya başladığı bahar aylarının ilk gününde Eskişehirli vatandaşlar soluğu parklarda aldı. Birçok insanın farklı aktivite gerçekleştirdiği açık alanlarda, hem dinlenmeyi hem de avlanmayı düşünen bazı vatandaşlar oltalarını ve iskemlelerini alarak Porsuk Çayı kenarında yerlerini aldı. Kanlıkavak Parkı yeşil alanında avlanan küçük büyük vatandaşlar, yemlerini oltalarına takarak çaydan çıkacak kısmetlerini bekledi.

Güzel havanın ve güneşin tadını çıkaran balıkçılar, bahar aylarına girmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Mart ayının ilk gününü böyle balık tutarak değerlendirmek istedik. Hava da çok güzel inşallah hep böyle devam eder" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Porsuk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title