Haberler

Parlak: Bağlar Hizmete Oy Verecek

Güncelleme:

Ak Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, yıllardır belediyecilik hizmetlerine hasret bırakılan vatandaşların, 30 Martta yapılacak belediye seçimlerinde, Bağlar halkının hizmet odaklı Ak Belediyelere oy vereceklerini söyledi.

Alaattin Parlak, yaklaşık 45 gündür mahalle, köy, esnaf, STK ve kurum ziyaretlerine aralıksız olarak devam ettiklerini belirterek, son derece olumlu tepkiler aldıklarını belirtti.

Beraberinde, Ak parti Bağlar Belediye Meclis üyesi Adayları Muhammed Akar, Murat Aksoy, Ahmet Öcal, Hazım Gönen, Uğur Apaydın, Ensari Ensari, Kazım Artar, İhsan Çubuk, Mahmut Koşan, Mehmet Ali Çakır, Ali Serdar, Fehmi Demir ve Abdülkerim Karabulut, Bağlar ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Bağcılar mahallesi Yeni Hal civarı esnaflarını gezen Alaattin Parlak, Bağlar halkının belediyecilik hizmetlerinden mahrum bırakıldığını belirtti.

YAZIN TOZ TOPRAK, KIŞIN DA ÇAMUR DERYASINA DÖNEN YOLLARI, BU HALKA REVA GÖRDÜLER

Hedeflerinin Bağlar'da ziyaret edilmedik esnaf ve kapısı çalınmadık hane bırakmamak olduğunu belirten Alaattin Parlak şunları söyledi:

"Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde, bir hayli olumlu tepkiler alıyoruz. Vatandaşlarımızın belediyecilik hizmetlerine susamışlığı, Ak parti belediyeciliğinin iş başına gelmesiyle sona erecek. Seçimden seçime değil, sürekli halkımızın içinde, onlarla beraber olacağız. Biz bu halkın içine paraşütle inenler gibi hareket etmeyeceğiz. Bağlar'ın bağrından çıkan biri olarak, bu müstesna insanlara, hizmet etmek, bizim için bir onur vesilesidir. Vatandaşlarımız, nüfusu 390 bine ulaşan Bağlar ilçemize, bir kütüphaneyi bile çok görenlere karşı, 30 Martta Bağlar halkının hizmet odaklı oy kullanacaklarına İnanıyoruz"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Alaattin Parlak Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title