Haberler

Osmaniye'de Anasınıfı Protokolü

Osmaniye'nin Bahçe ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine yapılacak olan müstakil anasınıfının protokolü Vali Celalettin Cerrah ile Hayırsever Şakir Sevilenleroğlu arasında imzalandı.

Osmaniye'nin Bahçe ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine yapılacak olan müstakil anasınıfının protokolü Vali Celalettin Cerrah ile Hayırsever Şakir Sevilenleroğlu arasında imzalandı.

Valilik makamında düzenlenen imza törenine Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Bahçe Kaymakamı Oktay Çağatay, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Bahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş Sağlam katıldı.

İmza öncesinde konuşan Vali Celalettin Cerrah, konuşmasının başında Bahçe ilçesine yaptıracağı müstakil anasınıfı için hayırsever Şakir Sevilenleroğlu'na teşekkür etti. Cerrah, "Bugüne kadar Osmaniye'ye 40 tane müstakil anasınıfı yaptık. 100 metrekare büyüklüğünde olan bu anasınıflarımız ilköğretim okullarımızın bahçelerine yapıldı. Hayırseverimiz Sayın Şakir Sevilenleroğlu'nun yaptıracağı müstakil anasınıfımız, Bahçe ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu'nun bahçesine yapılacak" dedi.

Eğitime yatırımın önemli olduğunu vurgulayan Vali Cerrah, "Eğitime katkısı olan herkesin bizim başımızın üzerinde yeri vardır. Çünkü insana yapılan yatırım en önemli yatırımdır. İnsanlar öldükten sonra yaptıkları hayır işleri ile anılırlar. Bu nedenle eğitim yatırımları bir insanın kendisinden sonraya bırakabileceği en güzel yatırımdır. Hayırsever Şakir Sevilenleroğlu tarafından yaptırılacak olan anasınıfı, 41. müstakil anasınıfı olacak. Osmaniye'de 50 anasınıfı hedefimiz vardı. Bugün 41.'sinin protokolünü imzalıyoruz. 41 kere maşallah. 9 anasınıfına daha ihtiyacımız var. En kısa sürede ilimizin ihtiyacı olan 50 anasınıfına kavuşacağına inanıyorum. Osmaniye, diğer illere göre şanslı bir il. Çünkü çocuklarımızın okul öncesi eğitim alacağı, müstakil 41 anasınıfımız var" diye konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Celalettin Cerrah Mehmet Sadık Osmaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title