Haberler

Murat Belet İlahileriyle Coşturdu

“Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları” programında sahne alan genç ilahi sanatçısı Murat Belet, söylediği ilahi, ezgi ve şarkılarla Adıyamanlıları coşturdu.

"Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamları" programında sahne alan genç ilahi sanatçısı Murat Belet, söylediği ilahi, ezgi ve şarkılarla Adıyamanlıları coşturdu.

Ramazan gecelerini coşkuya çeviren etkinliklere imza atan Adıyaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamları" programında sahne alan ilahi sanatçısı Murat Belet, Adıyamanlılara güzel bir gece yaşattı.

Demokrasi Parkında gerçekleştirilen konseri dinlemeye gelen Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman eski milletvekillerinden Ahmet Doğan ve çok sayıda Adıyamanlı, Murat Belet'in söylediği birbirinden güzel ilahi, ezgi ve şarkılara eşlik etti.

Konserin son bölümlerinde sahneye davet edilen Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve Adıyaman eski milletvekillerinden Ahmet Doğan, sanatçıya ve ekibine hediye takdim etti.

Program, bayanların ağırlıkta olduğu davetliler için söylenen güzel ezgilerle sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsrev Kutlu Ahmet Doğan Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title