Haberler

Muhtarlardan Muratpaşa Belediyesi'ne Teşekkür

Muhtarlar Meclisi’nde bir araya gelen muhtarlar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a en kötü günlerinde yanlarında olduğu için teşekkür etti.

Muhtarlar Meclisi'nde bir araya gelen muhtarlar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a en kötü günlerinde yanlarında olduğu için teşekkür etti.

Muratpaşa Belediyesi'ne Muhtarlar Meclisi'nde teşekkür geldi. Muhtarlar Meclisi'nde konuşan muhtarlar, geçtiğimiz haftalarda yaşanan yağmur ve fırtına sonrası kentte oluşan hasarı hatırlatırken, Düden Çayı'nda taşmalar yaşandığını ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin taşkınların önüne set ve engel kurmasıyla mahallelerde daha büyük olumsuzluklar yaşanmadığını söylediler. Muhtarlar, yapılan çalışmalar nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür ettiler.

Öte yandan Muratpaşa Belediyesi ekiplerinin Güzeloluk Mahallesi'nde çatısı uçan evdeki tamirat çalışmaları da devam ediyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title