Haberler

Muğla: Muğla'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Muğla'nın Bodrum İlçesi Turgutreis Beldesi'nde Bulunan Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, Cumhuriyet Bayramı Düzenlenen Törenle Kutlandı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi Turgutreis Beldesi'nde bulunan Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Bodrum Sağlık Vakfı'na ait Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda engelli öğrenci, aileleri ve Hayırlı Sabancı Lisesi öğrencileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Okul Müdürü Leyla Salgın'ın konuşmasının ardından merkezde eğitim gören öğrencilerden Hasan Tabak ve Emire Acar birer şiir okudu. Öğrencilerinden oluşan koronun müzik öğretmeni Nihat Baysal idaresinde seslendirdiği şarkılara eşlik eden Hayırlı Sabancı Lisesi'nden bazı öğrencilerin ise duygulandığı gözlendi. Etkinliklerde Hayırlı Sabancı Lisesi Bandosu, rehabilitasyon merkezinin bahçesinde bir gösteri sundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title