Haberler

Milletvekili Ürün Sandıklı'da

"Sandıklı'ya AK belediyeciliğin şart olduğu kanaatindeyim" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün,

" Sandıklı'ya AK belediyeciliğin şart olduğu kanaatindeyim" dedi.

Ürün, partisinin Sandıklı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ürün, AK Parti Sandıklı teşkilatının mahalli idareler seçimleri için çalışmaları hakkında bilgi almak ve istişarede bulunmak üzere teşkilat ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti. Ürün, Afyonkarahisar'da Sandıklı'nın kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi. Halil Ürün, gerçekleştirdiği ziyarette şunları söyledi: "Sandıklı, AK Parti için son derece önemli bir ilçe. Halkımızın 2011 yılında partimize verdiği desteği biliyoruz. İnşallah 2014 mahalli idareler seçimlerinde de AK Parti Sandıklı'da sandıktan ilk sırada çıkan parti olacaktır. Sandıklı'ya inşallah AK belediyecilik gelecektir. Sandıklı en büyük ilçelerimizden biri. Termal potansiyeli ile ilimizin önemli destinasyonlarından biri aynı zamanda. Bu anlamda bu mevcut potansiyeli gerçekleştirebilmek adına Sandıklı'ya AK belediyeciliğin şart olduğu kanaatindeyim. Bu anlamda yapılacak kamuoyu yoklamaları ve teşkilatlarımızın görüşü ile birlikte inşallah Genel Merkezimiz adayımızı belirleyecek, Allah'ın takdiri ve Sandıklı halkımızın teveccühü ile 2014'te Sandıklı AK Parti Belediyecilik anlayışına kavuşacaktır."

Ürün ve beraberindeki heyet daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçedeki sanayi sitesini ziyaret eden Ürün ve beraberindeki heyet, 73 yaşında olmasına rağmen halen çalışmaya devam eden Vesile Akın'ı da ziyaret etti.

Halil Ürün, daha sonra ilçede bulunan kıraathaneleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Ürün, ziyaretlerin ardından teşkilat mensuplarıyla belediye başkan aday adayları, belediye meclis üyeleri Ahmet Perçin, İsmail Şimşek ve Erkan Kırkpınar'ın katılımı ile yemek yedi. Ürün'e ziyaretlerinde AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Cemil Akbaş, İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Coşar, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Perçin, İsmail Şimşek, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Ermin, İsmail Özata, Yılmaz Kırman ve Mevlüt Özaydın da eşlik etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sandıklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title