Haberler

Maçın Ardından

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, PTT 1. Lig'de Denizlispor ile golsüz berabere kaldıkları maçta iyi oynamadıklarını söyledi.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, PTT 1. Lig'de Denizlispor ile golsüz berabere kaldıkları maçta iyi oynamadıklarını söyledi.

Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zeminde soğuk hava nedeniyle yaşanan donmanın futbolcuları olumsuz etkilediğini ifade etti.

Maçın ikinci yarısında daha baskılı oynadıklarını belirten Tütüneker, "Bir, iki net pozisyona da girdik. Özellikle Tisdell'in pozisyonu çok netti. Bunları gole dönüştüremezseniz, galip gelemezsiniz. Pozisyonları değerlendirme konusunda sıkıntımız var. Şans Denizlispor'un ayağına da geldi. Boş kaleye atsalar, puansız ayrılacağız. Genel olarak iyi futbol oynamadık" diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise zorlu deplasmandan puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Maçın genelinde belirledikleri oyun planını uyguladıklarını anlatan Altıparmak, şunları kaydetti:

"Osmanlıspor'un pozisyona girmekte zorlandığı ender maçlardan biri oldu. Son dakikalarda maçı kazanabilirdik de. Uzun süredir puan alamayan bir Denizlispor vardı. Osmanlıspor gibi zor bir deplasmandan aldığımız puan büyük avantaj. Oyuncularımı, takımın başında yer aldığım ilk maçta verdikleri muhteşem mücadeleden dolayı kutluyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Altıparmak Uğur Tütüneker Denizlispor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title