Haberler

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kadın Emeği Pazarı'nı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartallı üretici kadınların el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı Kadın Emeği Pazarı'nı ziyaret etti. Başkan Yüksel, üretici kadınlarla bir araya gelerek desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartallı üretici kadınların el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı Kadın Emeği Pazarı'nı ziyaret etti. Neyzen Tevfik Meydanı'nda bir gün boyunca açık kalan pazarda stantları tek tek gezen Başkan Yüksel, üretici kadınlarla bir araya geldi, Kartal'da kadınlara yönelik projelere önem atfettiklerini ve desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün girişimi ile gerçekleştirilen Kartal Kadın Emeği Pazarı'nda, 180 kadın girişimcinin tezgahını tek tek ziyaret eden Başkan Yüksel, kadınlara karanfil ve yılbaşı şekeri takdim etti, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan ile birlikte pazarı ziyaret eden Başkan Yüksel, Kartallı kadınların, kent ekonomisine katılması ve sosyal hayatta desteklenmesi amacıyla kurulan, Kadın Emeği Pazarlarına ayrı bir önem atfettiklerini belirterek; Kartallı kadınların el emeği göz nuru; atkı, oyuncak, ev süsü ve daha birçok ürünü, bu pazarlarda satışa çıkardıklarını söyledi.

Başkan Yüksel, Kartal'da kadınlara yönelik projelerle, desteklerinin devam edeceğini ifade etti ve tüm komşularını, belirli aralıklarla Kartal'ın farklı noktalarında açılan Kadın Emeği Pazarlarını ziyaret edip üretici kadınları desteklemeye davet etti.

Öte yandan, Kartal'ın mahallelerinde kurulan Kadın Emeği Pazarlarından biri daha Kartal Uğur Mumcu Kültür Merkezi bahçesinde gün boyunca hizmet veriyor. Daimi stantların da yer aldığı pazarda, çadırlar kurularak kadın girişimcilerin ürünlerini sergilemesi için stantlar hazırlandı.  27 Aralık Çarşamba gününe kadar Uğur Mumcu Kültür Merkezi bahçesinde açık kalacak olan pazarda, pek çok farklı el emeği ürün satışa sunuluyor.

Kaynak: ANKA / Yerel

Gökhan Yüksel Yerel Haberler Yerel Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title