Haberler

İzmit'te Gençler 19 Mayıs'da Meydanda Buluşacak

Güncelleme:

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençleri İzmit Belediye Meydanı’nda buluşturacak.

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençleri İzmit Belediye Meydanı'nda buluşturacak.

İzmit Belediyesi, 19 Mayıs'ı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Etkinlikler, İzmit Belediye Meydanı'nda Mimdepo Performans Topluluğu'nun gösterisi ile başlayacak. Ardından İzmit Belediye Bandosu sahne alacak. Düzenlenecek bisiklet turu ile gençler Yahya Kaptan Mahallesi'nden İzmit Belediye Meydanı'na ulaşacak.

ŞANIŞER VE SOKRAT ST SAHNEDE OLACAK

İzmitli vatandaşlar kutlama programı kapsamında Atatürk Anıtı önünden İzmit Belediye Meydanı'na yürüyecek. Ulusal ve uluslararası alanda adını duyuran Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisinin ardından gençlerin sevdiği sanatçılar Şanışer ve Sokrat St sahnede olacak.

Kaynak: ANKA / Yerel

İzmit Belediyesi Gençlik Spor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title