Haberler

İkbal Gürpınar'dan Ramazan Programı

Bozüyük Belediyesi, düzenlediği Ramazan Programı ile sevilen sunucu İkbal Gürpınar’ın huzurlu sohbetleri ve şiirleriyle ilçe halkını buluşturuyor.

Bozüyük Belediyesi, düzenlediği Ramazan Programı ile sevilen sunucu İkbal Gürpınar'ın huzurlu sohbetleri ve şiirleriyle ilçe halkını buluşturuyor.

Bozüyük'te Ramazan ayının bereketi Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Mahalle İftarları ile farklı bir güzellikte yaşanırken Ramazan ayının bu güzelliğine sevilen sunucu İkbal Gürpınar da sohbet ve şiirleri ile ortak olacak. 14 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 21: 30'da başlayacak İkbal Gürpınar'ın şiir ve naat gecesi programı Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak.

Ramazan ayının maneviyatına uygun hoş sohbetleri, şiirleri ve Hz. Muhammed'e karşı duyulan saygı ve sevgiyi dile getiren, Peygamberimizin hayatını, hicreti, miracı, dini yayma konusunda verdiği mücadele ve mucizeleri anlatan naatları ile Bozüyüklü hayranlarıyla buluşacak olan sevilen sunucunun programına katılımın yüksek olması bekleniyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürpınar Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title