Haberler

Hasad ve Yabancı Halk Oyunları Gurubundan Gösteri

23 Nisan Etkinlikleri Kapsamında Zonguldak Halkoyunları Sergileme ve Araştırma Derneği (Hasad) ve Yabancı Halk Oyunları Gurubu Ted Kolejinde Gösteri Yaptı.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Zonguldak Halkoyunları Sergileme ve Araştırma Derneği (HASAD) ve yabancı halk oyunları gurubu TED Kolejinde gösteri yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında HASAD, Macaristan ve Fransa Halk Oyunları gurubu tarafından TED Kolejinde halk oyunları gösterisi yaptılar. HASAD Başkanı Orhan Yazıcı, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri için şehrimize çağırdığımız Macaristan ve Fransa guruplarını TED koleji ve HASAD gurubundaki gönüllü ailelere yabancı halk oyunları gurubu ekiplerini evlerinde ağırladığı için teşekkür ederim. TED Koleji Vakıf Başkanı Burçin Bahadır ve TED Koleji Okul Müdürü Muhittin Koçal'a teşekkür ederim” dedi.

(ET-ET-Y) 22.04.2008 16:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title