Haberler

Gülistan ve Hilal Kent Sitelerinin Su Sorunu Sona Erdi

Uşak Belediyesi kentin gelişmekte olan bölgeleri olan Gülistan ve Hilal Kent Sitelerinin su sorununu çözdü.

Uşak Belediyesi kentin gelişmekte olan bölgeleri olan Gülistan ve Hilal Kent Sitelerinin su sorununu çözdü.

Daha önce kuyular vasıtasıyla su ihtiyacını karşılayan bölge hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Bölgemizde geçtiğimiz yıl yol sorununu bitirdikten sonra su sorununu da bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Hilal Kent ve Gülistan Sitelerinin su sorunu belediyenin çalışmaları neticesinde sona erdi. Buna göre daha önce kuyular vasıtasıyla su gereksinimini karşılayan bölge halkı kent şebeke suyuna kavuştu. Sorunun giderilmesi içinse kentin su ihtiyacını karşılayan Küçükler Barajı'ndan 25 kilometrelik hat çekildi.

Konu hakkında göreve gelmelerinin akabinde hemen çalışmalara başladıklarını aktaran Cahan, "İlimizde gelişmekte olan bölgelerin arasında Gülistan ve Hilal Kent Siteleri yer almaktadır. Bu bölgede yaşayan binlerce vatandaşımızın belediyecilik anlamında beklentileri söz konusuydu. Bize bildirilen sorunların başında ise yol ve su geliyordu. Biz hemen kolları sıvadık ve geçtiğimiz yıl bölgede yol ile ilgili sıkıntıları bitirdik. Bu yıl ise şebeke suyunu bölgeye ulaştırdık. Bugün ise şebeke suyunu vatandaşlarımızın evlerine ulaştırdık" ifadesini kullandı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Cahan Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title