Haberler

Genel Seçime Doğru

Halkların Demokratik Partisi'nden (HDP) Manisa milletvekili aday adaylığı için Manisa'nın çıkaracağı toplam milletvekili sayısına eşdeğer 9 başvurunun yapıldığı bildirildi.

Halkların Demokratik Partisi'nden (HDP) Manisa milletvekili aday adaylığı için Manisa'nın çıkaracağı toplam milletvekili sayısına eşdeğer 9 başvurunun yapıldığı bildirildi.

HDP Manisa İl Eşbaşkanları Hatice Aslan ve Sait Taycı, il binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerindeki aday adaylık başvuru döneminin sona erdiğini bildirdi.

Partilerine 9 aday adayının başvurduğunu bildiren Taycı, başvuranlar arasında 26 yaşındaki avukat Mehmet Tarlabölen'in Manisa'daki tüm partiler içinde en genç aday adayları arasında yer aldığına işaret etti.

-CHP'de 21 aday adayı çıktı

CHP'de ise 1 Mart'ta sona eren aday adaylığı başvuru döneminde, parti listesinden Manisa milletvekili adayı olmak için 21 kişinin başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Manisa'da CHP milletvekili adayları, 29 Mart'ta hakim gözetiminde yapılacak ön seçimle belirlenecek.

MHP teşkilatında ise aday adaylığı süreci yarın sona erecek.

AK Parti'de aday adaylığı müracaat süresi 20 Şubat'ta sona ermiş ve toplam 60 aday adayı temayül yoklamasına katılmıştı.

Salihli'de aday adayının afişleri tahrip edidi

Öte yandan, Salihli ilçesinde, AK Parti Manisa Milletvekili aday adaylarına ait Keskiner Kavşağı mevkisindeki  tanıtım afişleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce parçalanarak tahrip edildi.

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın son derece üzücü ve düşündürücü olduğunu ifade ederek, "Bu davranış saygı ve hoşgörüye uygun bir davranış değil. Partimizin aday adaylarının tanıtım afişlerine yapılan bu saldırıyı kınıyorum" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Ak Parti Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title