Haberler

Fırat'tan Adıyaman'ın İl Oluşunun 62. Yıldönümü Mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman’ın kardeşliğin ve hoşgörünün, huzur ve barışın, birlik ve beraberliğin en güzel sergilendiği nadir bir il olduğunu belirtti.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman'ın kardeşliğin ve hoşgörünün, huzur ve barışın, birlik ve beraberliğin en güzel sergilendiği nadir bir il olduğunu belirtti.

Adıyaman'ın kültürel mirası, misafirperver ve mütevazı insan yapısıyla ülke genelinde takdir toplandığını vurgulayan Fırat, "Birçok medeniyetin gelip geçtiği ve bu medeniyetlerin izlerini taşıyan, farklı din, dil ve mezheplerin bir arada barış içinde yaşamayı başardığı Adıyaman, barışın, huzurun, kardeşliğin, hoşgörünün egemen olduğu, bütün inançların, kültürlerin, medeniyetlerin, mezheplerin adeta harman olduğu bir kenttir.

Kendine özgü sosyal, siyasal, tarihsel, coğrafi, ekonomik, demografik ve ekolojik dinamiklerden doğmuş olan renkleri içerisinde barındırır. Bölgesinde ve mevcut iller arasında, özgün bir kültürel yapıya sahiptir. Bu durumun farkındalığı ile Adıyaman'ı diğer illerden ayıran bir kimliğinin ve ruhunun olması için gayret gösteriyoruz.

Ak Parti iktidarı olarak 14 yılda memleketin bütün paydaşlarını, bütün kamu, kurum ve kuruluşlarını, her alandaki sivil toplum kuruluşlarını işin içine dahil etmek suretiyle, koordineli bir şekilde, vatandaşımızın beklediği en uygun, en ideal çözümleri üreterek, ilimizin bir adım öteye ulaşması için hep çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Adıyaman'ımız ile ilgili tüm projeleri tek tek takip ediyoruz. Hemşehrilerimizden gelen talepleri değerlendirerek, çözümlere odaklanmış bulunmaktayız.

Neyi nasıl çözeriz hesabı içerisinde çalışıyor ve çalışmaya da Allah'ın izniyle devam edeceğiz. 14 yıl boyunca, ekonomiden sosyal hayata, eğitimden sağlığa, altyapıdan enerjiye, ulaşımdan orman ve su işlerine, tarımdan turizme kadar önemli hizmetlerin verilmesi hususunda, pek çok alanda yoğun yatırımlar gerçekleştirilmiştir. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz 2002 yılından bugüne, milletimizin kalıcı servet alanı olarak gördüğümüz tarıma önem vererek, sulu tarıma geçilmesi için gerekli baraj ve göletlerle Adıyaman'ımız önümüzdeki yıllarda bölgesinde öncü olacaktır. Hedefimiz 2023'e yaşanabilir, standartlara uygun, sağlıklı, güvenli, marka şehir hüviyeti kazandırarak, daha geniş bir perspektifle ve daha fazla insana ulaşarak tanıtmak ve böylece kültür turizmi alanında ilk akla gelen destinasyonlardan biri olarak anılmasını sağlamaktır. Tüm hususlarda başarıyı yakalamak, her şeyden önce samimi ve ısrarlı bir tavırla mümkün olmaktadır. Bizim sorumluluğumuz Adıyaman iliyle ilgilidir. Adıyaman'ı geliştirmek bugünün ve geleceğin insanlarına karşı borcumuzdur. İlimiz için yaptığımız çalışmalarımızda birlik ve beraberlik içerisinde olacağız, görüşlerimiz, yaşam tarzlarımız farklı olabilir, ancak Milli Menfaatlerimizi önceleyecek güçlü, büyük Türkiye'nin kurulmasına katkıda bulunmak için İnşallah, Adıyaman'ı güçlendireceğiz.

Sevginin, şefkatin, kardeşliğin ve hoşgörünün olduğu, huzur ve barışın, birlik ve beraberliğin en güzel sergilendiği nadir illerin başında gelen Adıyaman'ımızın, il oluşunun 62. Yıldönümünü kutlar, ilimizin gelişip kalkınmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, bütün hemşehrilerimize selam ve saygılar sunarım" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İBRAHİM HALİL FIRAT AK Parti Adıyaman Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title