Haberler

Fethiye Kayaköyde Sanat Rüzgarları Esti

Fethiye Uluslararası Kültür ve Sanat Günleri çerçevesinde Kayaköy'de kilise bahçesinde adeta sanat rüzgarları esti.

Fethiye Uluslararası Kültür ve Sanat Günleri çerçevesinde Kayaköy'de kilise bahçesinde adeta sanat rüzgarları esti.

Rumlar'dan kalma Kayaköy evleri manzarasında açılan fotoğraf, heykel ve resim sergisi yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi ile izlendi. KayaKöy yukarı kilise'de 6. Fethiye Uluslar arası kültür ve sanat günleri etkinlikleri içersinde Kayaköy sanat kampı tarafından hazırlanan Resim, heykel ve fotoğraf sergisinde Kayaköy'ün büyülü atmosferi hissedilerek gezilen sergi özellikle yöredeki yerli ve yabancı turistler tarafından beğeni ile izlendi. Fotoğraf sanatçıları Faruk Akbaş ve Veysel Gençten'in yanı sıra Kayaköy sanat kampı eğitmenlerinin resim ve fotoğrafları ile canlı heykel mankenler büyük ilgi çekti. Özellikle canlı heykel mankenlerle bol, bol fotoğraf çektiren turistler müzik gruplarının verdiği konserlerle oldukça güzel saatler geçirdi.

Fotoğraf sanatçısı Faruk Akbaş "Fethiye Uluslar arası kültür ve sanat günleri içersinde sanat kampı olarak böyle bir etkinlik düzenledik. Kayaköy'ün büyülü atmosferinde Fethiye ve Kayaköy fotoğrafları olmak üzere Türkiye'nin değişik bölgelerinden fotoğraflar sergiledik. Canlı heykeller

ve değişik ülkelerden müzik grupları sanat rüzgarı estirdi" dedi.

Fotoğraf sanatçısı Veysel Gençten'de

çektiği fotoğrafların tekniği hakkında bilgiler aktardı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akbaş Kayaköy Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title