Haberler

Elazığ: Elazığ'da Dul ve Yetimlere Yardım

Elazığ Sosyal Hizmetler Müdürü Zeynel Abidin Koç, Bu Yıl İçinde 900 Aileye 900 Bin Lira Nakdi Yardım Yapıldığını Belirterek, "Aileye Döndürme Projesi" Kapmasında İse Harput Çocuk Yuvası'nda Bulunan 65 Çocuktan 30 Çocuğun Ailelerine Döndüğünü Açıkladı.

Elazığ Sosyal Hizmetler Müdürü Zeynel Abidin Koç, bu yıl içinde 900 aileye 900 bin lira nakdi yardım yapıldığını belirterek, "Aileye Döndürme Projesi" kapmasında ise Harput Çocuk Yuvası'nda bulunan 65 çocuktan 30 çocuğun ailelerine döndüğünü açıkladı.

Elazığ'da dul, yetim ve kimsesizlere yönelik yardımlar devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 500 aliye bu yıl ise 900 aileye nakdi yardım yaptıklarını Koç, bu yıl içinde dul, yetim ve kimsesizlere 900 bin lira nakdi yardım yapıldığını söyledi. Koç, "Geçen yıl 500 aileye nakdi yardımda bulunduk. Bu yıl talep artınca Genel Müdürlüğümüz'den talebimize karşı yeterli para geldi. 2003 yılında ise 9 bin lira yardım dağıtıldı. Sosyal hizmet uzmanlarının yaptığı incelemeyle kimlere yardım yapılacağı belirleniyor, ona göre yardımda bulunuyoruz. Çocuk yuvasında kalanlar için 'Çocukları Yuvaya Döndürme Projesi' kapsamında 65 çocuktan 30'a düştü rakam. Bu proje kapsamında ise, çocuklarını yanına alan ailelere de aylık 175 lira ve kırtasiye yardımı yapıldı" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title