Haberler

Denizli yerel haberi... Merkezefendi'de 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Pet Kafe'de Kutlandı

Güncelleme:

Denizli yerel haberine göre Merkezefendi Belediyesi, ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ dolayısıyla Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi’nde etkinlik düzenledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak sokaktaki hayvanlarımızın canları bizlere emanet. Hayvanlarımızın sadece özel günlerde değil her zaman yanlarında oluyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, '4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü' dolayısıyla Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi'nde etkinlik düzenledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Merkezefendi Belediyesi olarak sokaktaki hayvanlarımızın canları bizlere emanet. Hayvanlarımızın sadece özel günlerde değil her zaman yanlarında oluyoruz" dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından hayvanların beslenme ile barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak için hizmete açılan Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi faaliyetlerine devam ediyor. Sümer Mahallesi'nde bulunan Pet Kafe'de '4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'ne özel düzenlenen etkinlikte hayvansever çocuk öğrenciler bir araya gelerek farkındalık oluşturuldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da bu etkinlikte öğrencilerle birlikte oldu. Düzenlenen etkinlikte çocuklar, Doğan ile beraber Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi'ni inceleyerek sokak hayvanlarına verilen hizmetler hakkında bilgilendirildi.

"MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ OLARAK SOKAKTAKİ HAYVANLARIMIZIN CANLARI BİZLERE EMANET"

Doğanın dengesini sağlayan canlılara büyük önem verdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Merkezefendi Belediyesi olarak sokaktaki hayvanlarımızın canları bizlere emanet. Hayvanlarımızın sadece özel günlerde değil her zaman yanlarında oluyoruz. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde farkındalık ve duyarlılık oluşturmak adına Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisimizde minik öğrencilerimizle bir araya geldik. Miniklerimizle beraber Mama Üretim Tesisimizi gezip onlara sokak hayvanlarımız için nasıl mama ürettiğimizi gösterdik. Sokak hayvanlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Sokakta yaşayan canlılarımız için emek veren herkese ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yerel

Merkezefendi Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title