Haberler

Denizde Kaybolan Gencin Ailesinin Dinmeyen Hüznü

Karamürsel ilçesinde denize açıldığı kanonun fırtınada batması nedeniyle 5 yıl önce kaybolan gencin ailesi büyük üzüntü yaşıyor.

Karamürsel ilçesinde denize açıldığı kanonun fırtınada batması nedeniyle 5 yıl önce kaybolan gencin ailesi büyük üzüntü yaşıyor.

Karamürsel Altınkemer Plajı'ndan 5 Ağustos 2010'da kiraladığı kanoyla denize açılan ve fırtına nedeniyle suda kaybolan 18 yaşındaki Mert Kütük'ün ailesi, oğullarının cenazesinin bulunmasını istiyor.

Baba Kemal Kütük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 yıl önce arkadaşlarıyla açıldığı denizde kaybolan oğlunun bulunması için çalmadık kapı bırakmadığını söyledi.

Oğlu kaybolduğundan beri her gün sahile giderek saatlerce denize baktığını belirten Kütük, "Eşim ve kızımla evde onunla ilgili gelecek bir haberi bekliyoruz. Perişan olduk. 5 yıl nasıl yaşadığımızı bir Allah, bir de biz biliyoruz. Nereye baksak evladımın hatıralarını görüyoruz" diye konuştu.

Kütük, yetkililerin oğlunun denizin dibinde boş bir ağa veya demire takılmış olabileceğini söylediğini aktararak, "Oğlumun yaşadığına dair umudumuz yok,  en azından mezarının belli olmasını istiyoruz. Ziyaret edip, dua ederiz. Böyle her gün boş boş denize bakmam. Yetkililerden oğlumun bulunması için gerekli ilgiyi göstermesini istiyorum" ifadesini kullandı.

"Oğlunuz burada, yaşıyor" diye birçok telefon aldıklarını anlatan Kütük, her gittikleri yerden hayal kırıklığıyla döndüklerini, artık umutlarının kalmadığını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Karamürsel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title