Haberler

Çine Belediyesi Çocukları Tiyatro Oyunuyla Buluşturuyor

Güncelleme:

Çine Belediyesi, yarıyıl tatilini değerlendirmek isteyen çocukları 'Momo ile Kurbi' adlı tiyatro oyunuyla buluşturacak. Oyun, 30 Ocak Salı günü Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde iki seans halinde sahnelenecek.

Çine Belediyesi yarıyıl tatilini değerlendirmek isteyen çocukları, 'Momo ile Kurbi' adlı tiyatro oyunu ile buluşturacak.

Paylaşmanın öneminin anlatıldığı oyun, 30 Ocak Salı günü saat 11.30 ve 14.00'te Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde iki seans halinde sahnelenecek. Efes Sanat Merkezi'nin hazırladığı, Erol Namdar'ın yazdığı, Gözde Duruay'ın yönettiği 'Momo ile Kurbi' oyunu 4 yaş üstü çocukların beğenisine sunulacak.

Tüm Çineli çocukları tiyatroya davet eden Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, "Çocuklarımızı yarıyıl tatilinde eğlenirken öğrenecekleri, sosyalleşebilecekleri, aileleri ile birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri tiyatro oyunu ile buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz. Tüm çocuklarımızı ve değerli ailelerini ücretsiz tiyatro oyunumuza bekliyor, hep birlikte keyifli bir gün geçirmeyi diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yerel

Kültür Etkinlik Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title