Haberler

Çaycuma Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Çaycuma Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısı ikinci oturumu Belediye Başkanı Mithat Gülşen Başkanlığında Belediye Meclis salonunda gerçekleşti.
Toplantıya; Belediye Meclis üyeleri, Daire Müdürleri Amirler ve basın mensupları katıldı.

Çaycuma Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısı ikinci oturumu Belediye Başkanı Mithat Gülşen Başkanlığında Belediye Meclis salonunda gerçekleşti.

Toplantıya; Belediye Meclis üyeleri, Daire Müdürleri Amirler ve basın mensupları katıldı. Açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından gündeme geçildi. 5.11.2013 tarihli Kasım ayı Meclis toplantısında plan ve bütçe komisyonuna havale edilen Belediye 2014 Mali Yılı gelir tarifeleri görüşülerek komisyondan geldiği şekilde kabul edildi. Toplantıda 5393 sayılı Belediye Kanunun 62. maddesine göre Mali Hizmetler Müdürlüğünce hazırlanarak 5.11.2013 tarihli oturumda Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2014-2016 Mali yılı analitik bütçesi görüşüldü. Bütçe Kararnamesi madde, madde okunarak karar altına alındı, gelir bütçesi ekonomik sınıflandırmanın birinci düzeyi çerçevesinde 22.700.000,00 kurumsal kodlama yapılan her birimin fonksiyonel sınıflandırmanın 1.düzeyinde 22.700.000,00 olmak üzere gelir ve gider bütçesi denk bir şekilde 22.700.000,00 olarak oy birliği ile kabul edildi. Yapılan görüşmeler sonrasında söz alan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen Mali Hizmetler Müdürümüze ve personeline, Mali Hizmetler Bütçe Komisyonumuza toplantıya katılan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bütçemizin Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Toplantı sonrasında sonra geleneksel bütçe yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Değerli Belediye Başkan Yardımcımız, Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız, Çok değerli daire amirlerimiz, bizleri onurlandıran eşlerimiz hanım efendiler, değerli misafirler bu akşam burada Çaycuma Belediyemizin geleneksel hale getirmiş olduğu bütçe görüşmelerinden sonra toplu bir yemeğe teşriflerinizden dolayı halkım ve şahsım olarak belediye olarak hoş geldiniz diyorum. Gerçekten sizlerle beraber olmanın 10 senedir Belediye Başkanlığı yapmanın bir onuru, gururu içerisinde Çaycuma Belediyemizin halkımıza vermiş olduğu hizmetler doğrultusunda, hepinize teşekkür ediyorum. Sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Değerli arkadaşlar, mevkiler, makamlar geçicidir. Kalıcı olan hoş bir seda, dostluklar, arkadaşlıklar, kardeşlikler, sevgi, saygı ve hürmet içerisinde birilik ve bütünlüğümüzü korumak en büyük arzularımızdan tabi ki bir tanesi. Çok şükür bunu 10 sene görev süresi içinde birlik ve bütünlük içerisinde kamu hizmeti noktasında güzel şeyler yaptığımıza ben inanıyorum. Sizlerin de vermiş olduğu desteklerden ve almış olduğu kararlarla, müdürlerimizin de, bizimde uygulamış olduğumuz icraatlarla beraber ilçemiz hakikaten bir noktaya geldi, Ben Belediye Meclis üyesi arkadaşlarıma, iktidarıyla, muhalefetiyle ismi ne olursa olsun güzel 5 sene geçirdik. Ben bu güzel hizmetleri için, Bu gecenin anısına sizlere teşekkür plaketi sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çaycuma Belediyesi Mithat Gülşen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title