Haberler

Burdur'un Köylerine Yangın Söndürme Aracı

Burdur Valiliği, Hava Sıcaklıklarının Artması ve Çıkabilecek Yangınlara İlk Müdahale Yapılabilmesi İçin Köylere Yangın Söndürme Aracı Dağıttı.

Burdur Valiliği, hava sıcaklıklarının artması ve çıkabilecek yangınlara ilk müdahale yapılabilmesi için köylere yangın söndürme aracı dağıttı.

Burdur Valisi Mustafa Rasih Özbek, İl Özel İdaresi Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle, Aziziye, Halıcılar, Akçaören, Gökpınar ve Karakent köylerinin muhtarlarına yangın söndürme araçlarını teslim etti. İl Özel İdaresi tarafından karşılanan ve 4 bin 400 YTL'ye malolan yangın söndürme araçları ile köy muhtarları, bölgelerinde çıkabilecek yangınlara ilk müdahaleyi yaparak yangını büyümeden söndürecek. Tören sonunda yangın söndürme araçlarını test eden Vali Özbek, köylerde çıkabilecek yangınlara ilk müdahale için araçların önemli olduğunu ve çevre illerdeki köylerde de kullanılması gerektiğini söyledi. (OÖ-ATA-Y)

26.06.2007 20:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title