Haberler

Bucak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Seçimleri

Mevcut başkan Yusuf Top, yeniden başkanlığa seçildi.

Bucak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerini, mevcut başkan Yusuf Top kazandı.

Bucak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu, Recai Tosyalı Düğün Salonu'nda yapıldı.Genel kurulda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçime geçildi.

Seçimlere mevcut başkan Yusuf Top mavi listeyle, Emrullah Gültekin beyaz listeyle, Mehmet Üresin pembe listeyle girdi. Oylama sonuda yapılan sayımda Yusuf Top 284 oy, Emrullah Gültekin 239 oy, Mehmet Üresin de 166 oy aldı.

Yusuf Top, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, seçime katılan ve destekleyen tüm üyelere teşekkür etti.

Allah'ın izni ve üyelerin oylarıyla 4 yıl daha göreve devam edeceklerini belirten Top, "Seçimlerin demokratik ortamda, sakin ve huzurlu geçmesinden dolayı diğer aday arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi sunarım.Bundan sonra en iyi şekilde görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Yusuf Top'un listesinde yer alan yönetim kurulu üyeleri ise Turgay Kendir, Halil Durmaz, Mustafa Candan, Ali Matur, Fatih Yıldız ve Arif Mayda oldu. Denetim kurulu üyeleri de Murat Topak, Mustafa Mutlu ve Şeref Naz isimlerinden oluştu. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title