Haberler

Başkan Uysal'a Çok Özel Davet

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın her çarşamba düzenlendiği ‘randevusuz görüşme’ saatlerinde 8 yaşındaki down sendromlu Arda Kaan Karakuş’dan çok özel bir davet aldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın her çarşamba düzenlendiği 'randevusuz görüşme' saatlerinde 8 yaşındaki down sendromlu Arda Kaan Karakuş'dan çok özel bir davet aldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın "Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir" diyerek her çarşamba, Muratpaşa Belediyesi Turunç Masa'da komşularıyla biraraya geldiği 'randevusuz görüşme' saatlerinde çok özel bir davet aldı.

Down sendromlu 8 yaşındaki Arda Kaan Karakuş, cuma günü yapılacak sünnet düğünün davetiyesini Başkan Uysal'a getirdi. Arda Kaan, "En mutlu günümde sizi de aramızda görmek istiyoruz" diyerek davetiyesini Başkan Uysal'a verdi. Uysal, bu çok özel daveti katılmaya çalışacağını belirterek Arda Kaan'ı kutladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title