Haberler

Başkan Kamil Saraçoğlu, '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri'ni Anma Programına Katıldı

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen ’15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’ni anma programına katıldı.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri'ni anma programına katıldı.

Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ile bir araya gelen Saraçoğlu, "Ben de bir imam hatipliyim. Çocuklarım da imam hatip lisesi mezunu. Bizler imam hatipte okumanın fikir ve gönül dünyamıza neler kattığını iyi biliyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. İmam hatip okuyandan 'bir şey olmaz' diyenlere hiç aldırış etmeyin, her gittiğim yerde söylüyorum; hiç bir şey olamazsanız Cumhurbaşkanı olursunuz" dedi.

Başkan Saraçoğlu, "Ülkemizi bölmeye çalışan hainlere milletimiz ile hep birlikte dur dedik. Tüm Türkiye de olduğu gibi bizde şehrimizde sizlerle beraber meydanlarda sabahladık.Artık bu millet darbelere 'dur' demeyi öğrendi. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Saraçoğlu, daha sonra öğrencilerin siyaset ve 15 Temmuz süreci ile ilgili sorularını yanıtladı.

Başkan Kamil Saraçoğlu'na program sonrası Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Zorlu tarafından hediye takdim edildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saraçoğlu Kütahya Yerel Haberler

title