Haberler

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Müşaviri Ali Tokgöz Resmen Aday Adayı

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Müşaviri Ali Tokgöz, Ak Parti Akçakoca Belediye Başkan aday adayı oldu.

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Müşaviri Ali Tokgöz, Ak Parti Akçakoca Belediye Başkan aday adayı oldu. Ali Tokgöz, başkan adaylığı için resmi başvurusunu yaparak Akçakoca için kolları sıvadığını açıkladı.

AK Parti'den Akçakoca Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu daha önce açıklayan Ali Tokgöz, resmi başvurusunu yaptı. Partinin ilçe merkezine gelen Ali Tokgöz, kendisini destekleyen AK Partililerle birlikte kuruluş dilekçesini ilçe Başkanı İbrahim Bilgin'e verdi.

Ali Tokgöz'ün başvuru dilekçesini alan ilçe başkanı İbrahim Bilgin birlik beraberlik mesajları verirken, 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde kaybettikleri Akçakoca Belediyesini almak için bütün güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Akçakoca için elini taşın altına koyduğunu söyleyen Ali Tokgöz ise, "Ustam Yaşar Yakış'tan çok şey öğrendim. Onunla birlikte çalışırken büyük tecrübe edindim ve bu tecrübeler ışığında Akçakoca'ya hizmet etmek istiyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title