Haberler

Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) uygulaması kapsamında yapılan sınavda dereceye giren 14 öğrenciye altın hediye etti.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) uygulaması kapsamında yapılan sınavda dereceye giren 14 öğrenciye altın hediye etti.

Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ile TEOG'da dereceye giren Kadir Maraş, Korhan Kemal Kaya, Seher Gönen, Enis Melih Özkan, Toprak Şahin, Osman Batuhan Kaplan, Nevin Başak Beyhan, İsmet Eren Sarı, İbrahim Karakaya, Tarık Küçük, Sevgi Sevda Dağıstan, Eylül Sıla Zeren, Hasan Yılmaz, Fatma Durmuş ve okul idarecilerini makamında kabul etti.

Kırşehir'in eğitimde marka kent olduğunu belirten Şentürk, öğrencilerin TEOG'da yakaladığı başarının bunu bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.

Şentürk, ülkenin geleceği çocukların başarısının kendilerini gelecek için daha da ümitlendirdiğini vurgulayarak, "Halkımızın daha eğitimli ve kültürlü bir memlekette yaşamasına imkan sağlayacağınıza olan inancım tazelendi. 14 öğrencimizin tam puan alması önemli başarıdır. Bu başarı, Kırşehir'de eğitimin kalitesinin göstergesidir" dedi.

Eğitim olmadan devletin ve milletin bekasının olmayacağına dikkati çeken Şentürk, şöyle devam etti:

"Hiçbir devlet eğitimde ileri gitmeden güçlü bir seviyeye gelemez. Bir ülkenin eğitimi çok iyi ise ekonomisi, ordusu, dış ilişkileri gibi her alanı da ileri seviyededir. Bundan sonraki sınavlarda da aynı başarıyı sizlerden bekliyorum. İyi eğitim almanızda ailenizin ve öğretmenlerinizin payı büyük. Başarınızın eğitimde ve yaşamınızda her daim devam etmesini temenni ediyorum."

Vali Şentürk, konuşmasının ardından alınlarından öperek kutladığı öğrencilere altın hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Necati Şentürk Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title