Haberler

Altın Kiraz Festivali'nin Tanıtımı Yapıldı

Körfez Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak olan 43. Altın Kiraz festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Körfez Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak olan 43. Altın Kiraz festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Dolu dolu bir festival programı ile Körfez halkının karşısına çıkacak olan Körfez Belediyesi, zengin içeriğin yanı sıra farklı etkinlikleri de Körfez halkıyla buluşturacak. 3 Haziran Cuma Günü Körfez Ağadere Caddesinde başlayacak olan etkinlikler 4 Haziran Cumartesi günü Yarımca Sahili'nde gerçekleşecek olan Uçurtma Şenliğiyle devam edecek. Uçurtma şenliğinin ardından Saat 20.00'da ünlü şarkıcı Uğur Işılak ile Birlik ve Beraberlik gecesi düzenlenecek. 5 Haziran Pazar günü ise Sevindikli günü Güreş Alanı'nda 10.00-18.00 saatleri arasında yapılacak olan Yağlı Güreş Müsabakaları ile festival son bulacak.

Kiraz Festivali'ni tanıtmak amacıyla bir basın toplantısı düzenleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Her yıl kendini daha ileri noktalara götüren bir belediyecilik örneği sergiliyoruz. Ekiplerimizle aylar süren toplantılarımızın sonucunda Geleneksel Altın Kiraz Festivalimizin tarihini belirledik. Tabi ki Kiraz Festivalimiz 'in altını dolduralım, gerçek manada bir festival havasında olsun, göstermelik bir şey olmasın istedik. Körfez ilçemizin kirazını tanıtalım istedik. Bu amaçla festivalimizin içeriğini daha da genişleterek ve zenginleştirerek halkımızın huzuruna çıkacağız" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title