Haberler

3 Savaş Gemisi Samsun'da

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 5. Muhrip Filotillası Komodoru’na bağlı TCG Salih Reis, TCG Yavuz ve TCG Binbaşı Saadettin Gürcan Firkateynleri Samsun’a geldi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 5. Muhrip Filotillası Komodoru'na bağlı TCG Salih Reis, TCG Yavuz ve TCG Binbaşı Saadettin Gürcan Firkateynleri Samsun'a geldi.

Karadeniz'deki eğitimler kapsamında Samsun'a gelen firkateynler Samsun Limanı'na demirledi. Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele ve gemi komutanları Atatürk Anıtı'na çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Komutanlar, daha sonra Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Aksoy ve Koramiral Kösele birbirlerine hediye verdiler. Ziyarette ayrıca Kuzey Deniz Saha Komutanı Tüm Amiral Şükrü Korlu, 1. Muhrip Filotilla Komodoru Dz.Kur.Alb. Hakan Güneş, Karadeniz Bölge Komutanı Dz. Kur.Alb. Yalçın Enç ve Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Kur.Kıd.Alb. Mehmet Zeki Bodur da yer aldı.

Gemiler bugün saat 10.30-12.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında halk ziyaretine açıl olup, gece 00.00'da Samsun'dan ayrılacaklar. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Veysel Kösele Karadeniz Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title