Haberler

2013 Meram'da Hamle Yılı Oldu

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, "2013 yılı, yapılan önemli yatırım ve hizmetlerle Meram'ın hamle yılı olarak tarihe geçti" dedi.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, "2013 yılı, yapılan önemli yatırım ve hizmetlerle Meram'ın hamle yılı olarak tarihe geçti" dedi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, 2013 yılını değerlendirip 2014 ile ilgili beklentilerini açıkladığı yeni yıl mesajında, "Acısı tatlısı, sevinci ve hüznüyle bir yılı daha geride bırakıyor; umut ve coşkuyla yeni bir yıla daha girmenin heyecanını yaşıyoruz. Geride bıraktığımız 2013 yılı içerisinde, hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Hizmete açtığımız ve temelini attığımız yatırımlarla bu yıl Meram açısından hamle yılı olmuştur. Bu vesileyle 2014 yılının gerek belediyemiz, gerekse Meram adına önemli yatırımların gerçekleştirildiği bir yıl olmasını diler; hemşerilerimiz başta olmak üzere, milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini temenni ederim" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Meram Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title