Haberler

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak

Mercedes-Benz, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı'nda aralarında Yeni E-Serisi'nin de olduğu çok sayıda Dünya ve Avrupa tanıtımını gerçekleştirecek.

Mercedes-Benz, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı'nda aralarında Yeni E-Serisi'nin de olduğu çok sayıda Dünya ve Avrupa tanıtımını gerçekleştirecek.

Mercedes-Benz, 5-15 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek 90'ıncı Cenevre Otomobil Fuarı'nda yenilenen E-Serisi modeli ile beraber 3 yeni AMG'nin, kompakt sınıftaki model ailesine dahil olan hibrit seçeneklerin ve Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) sistemine sahip yeni Marco Polo'nun Dünya tanıtımlarını gerçekleştirecek. Fuarda yer alan Mercedes-Benz standında ayrıca yakın dönemde tanıtılan ve tüm dünyada ses getiren VISION AVTR'ın Avrupa'daki ilk gösterimi yapılacak.

Yenilenen Mercedes-Benz E-serisi

Yapılan bilgilendirmede; E-Serisi Sedan ve Estate, Cenevre Otomobil Fuarı'nda en yeni teknolojilerle donatılan, yenilenen versiyonuyla ilk defa gösterilecek. Yeni hibrit güç üniteleri haricinde DISTRONIC aktif takip yardımcısı, Aktif Dur-Kalk Yardımcısı, Aktif Direksiyon Yardımcısı da yeni E-Serisi'nin özellikleri arasında yer alacak.

Marco Polo modeli

Ayrıca; markanın kompakt boyutlu kamp aracı Marco Polo, iki yeni akıllı teknolojinin eklendiği yeni versiyonuyla Cenevre'de tanıtılacak bir diğer model olacak. Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi (MBUX) eklenen Marco Polo'da ayrıca yeni geliştirilen Mercedes-Benz Gelişmiş Kontrol (MBAC - Mercedes-Benz Advanced Control) sisteminin de tanıtımı yapılacak.

VISION AVTR Avrupa'da ilk olarak Cenevre'de sergilenecek

Las Vegas'taki 2020 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda sergilendiği gibi dünyanın her yerinde ses getriren VISION AVTR, Avrupa'da ilk olarak Cenevre'de sergilenecek. Konsept aracın adındaki AVTR, 'Advanced Vehicle Transformation' (Gelişmiş Araç Dönüşümü) anlamına gelirken, aynı zamanda James Cameron'un Avatar filminden esinlenilmesiyle, kısaltmaya uygun bir karaktere bürünüyor. Avatar 2 film ekibiyle beraber geliştirilen VISION AVTR, çok sayıdaki teknolojik yeniliğiyle otomotiv sektörünün geleceğine ışık tutacağı belirtildi. Alışılmış 'İnsan-Makine' arayüzüne, doğanın da eklendiği VISION AVTR'da tamamen geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılırken, tamamen elektrikli altyapıdaki aracın en önemli yeniliklerinden biri de devrim niteliğindeki geri dönüşümlü organik pil teknolojisi olduğu kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Cenevre Otomobil Fuarı Mercedes Benz Marco Polo Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title