Haberler

1,4 milyon kişiyi ilgilendiren yaşlı ve engelli aylığı ödemeleri bugün başlıyor

Güncelleme:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaşlı ve engelli aylıkları ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlanacağını duyurdu. Toplamda 1,4 milyon kişiye 991 milyon TL'lik ödeme yapılacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, eylül ayı engelli ve yaşlı aylıkları ile evde bakım hizmeti ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Selçuk, ödemelerin bugün başlayacağını söyledi.

991 MİLYON TL ÖDEME YAPILACAK

Eylül ayı engelli ve yaşlı aylıklarından 1,4 milyon vatandaşın faydalanacağını belirten Selçuk, bu kapsamda toplamda 991 milyon TL ödeme gerçekleştireceklerini kaydetti. Evde bakım hizmeti ödemelerinden de 534 bin engelli vatandaşın yararlanacağını vurgulayan Selçuk, bu kapsamda toplam 825 milyon TL ödeme yapılacağını kaydetti.

TALEP EDENLERİN EVİNE TESLİM EDİLİYOR

Yaşlı ve engelli aylıklarının ödemelerinin 4-9 Eylül'de PTT aracılığıyla yapıldığını, talep edilmesi halinde de aylıkların hanelere teslim edildiğini hatırlatan Bakan Selçuk, evde bakım ödemelerinin de 5 Eylül itibarıyla yapılmaya başlanacağını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Zehra Zümrüt Selçuk Ziya Selçuk Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Sivaslı:

Sayın bakan şu anda bu maaş i almak için dalavere ciler sağlam adama bile rapor alıyor, sonra da sakat kontenjan indan bir de lüks araba alıp satan var, araştırma yapılsın bakalım kimler yararlanıyor

2
0
yanıtYanıtla
Hüsnü amca:

Ben Ölmeden Önce doların 34 TL seviyelerine düştüğünü görebilecek miyim acaba

1
1
yanıtYanıtla
bilal:

bari dul kalan aylelerin aylıklarıda artırılsın birde iki ayda birdeyilde her ay verilsin çünkü verdiğiniz bu parayla ancak geçinirler yazık bu millete onlarıda düşünün elektik su doğalgaza ancak yeter verdiğiniz para

yanıt0
yanıt1
Rahmi gokmen:

Sayın bakanım ben orta betık engelli mağdur ve muhtacım gelirim yok uc kurus engelli maasımla 3 tane cocuk okutuyorum yardımınıza ıhtıyacım var lutfen sesimi duyun yardım ediniz gereğini arz ederim

1
0
yanıtYanıtla
Zehra genç:

Ben 2006da eşimden ayrıldım yeşil kartlıyım. Hiçbir gelirim yok 59 yaşındayım. Ne dul maaşı ne kira desteği alamıyorum sebep. Ayrılmış olsanda eş yaşıyo göründüğü için dul sayılmıyorum bekar görünüyorum bu yüzden sadece. Kuru gıda desteği. Allahım yardımcımız olsun saygılar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title