Haberler

Canpolat belediye personelleriyle iftar yaptı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan ayı dolayısıyla Haliliye Belediyesi personelleri ile iftarda bir araya geldi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan ayı dolayısıyla Haliliye Belediyesi personelleri ile iftarda bir araya geldi.

Haliliye Belediyesi Personel İftar Yemeği programına Başkan Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat, Belediye Başkan Yardımcıları İhsan Ağcan, Mehmet Açanal ve Mehmet Hamdi Kaysı ile birim müdürleri ve personeller katıldı. Tasavvuf dinletisinde gerçekleşen iftar programında konuşma yapan Canpolat, Haliliye Belediyesi personelinin sahada bir belediye başkanı gibi çalışması gerektiğini belirtti. Bin kişilik personelin 100 bin kişiye bedel olduğunu aktaran Canpolat, "Haliliye Belediyemizin tüm bireyleri, benim bir ailem, benim bir parçamdır. Bundan dolayı bu aileyi bu geniş mekanda bir araya getirmeyi arzuladık. Biz yaklaşık bin kişilik ama 100 bin bin kişiye bedel bir aileyiz. Bundan dolayı Haliliye Belediyesi, belediye olarak tüm birimleri, tüm unsurları, görev tanımının önünde ne yazarsa yazsın, tüm arkadaşlarımız Haliliye Belediyesinin personelidir, birdir ve beraberdir. Çünkü Haliliye Belediyesinin personellerinin tamamı, kendini bir belediye başkanı olarak görürler. Bende size söylüyorum, sahada dolaşırken, işinizi yaparken, vatandaşların arasında olurken bir belediye başkanıymış gibi bir Mehmet Canpolat'mış gibi yapmalısınız. Ona göre hareket etmelisiniz. Siz bir belediye başkanının, belediye başkanlık makamının veya hizmet makamının temsilcilerisiniz. Ben de, Haliliye'nin, 376.000 bin nüfusun sizlerle birlikte hadimleri, hizmetkarlarıyız. Haliliye Belediyesi personeli, Haliliyeli'yim demekten gurur duyacaktır. Zaten gurur duyuyor. Gelecekte de inşallah farklı ortamlarda, farklı mekanlarda sizler ben Haliliye Belediyesinin personeliyim dediğiniz zaman sizleri parmakla göstereceklerdir. Sizler ile birlikte bizleri de göstereceklerdir. Hedefimiz budur, çizgimiz budur, hedefimiz yüksektir. Onu da buradan ifade etmek isterim" diye konuştu.

Canpolat'ın konuşmasının ardından okunan ezan ile birlikte iftar yapıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Haliliye Belediyesi Mehmet Canpolat Haliliye Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title